Škola, kde nájdeš vlastnú cestu

Nech už si vyberieš akýkoľvek odbor, môžeš sa spoľahnúť, že u nás dostaneš dobrý základ.
Spoznaj naše odbory

Odbory, ktoré ťa budú baviť

Vyber si ten svoj

Cukrár kuchár/Cukrárka kuchárka

Featured image for “Cukrár kuchár/Cukrárka kuchárka”
Neustále sa točíš okolo sporáka? Baví ťa vymýšľať vlastné recepty a objavovať nové chute? Miluješ vôňu čerstvo upečených koláčov? V tom prípade ti tento odbor sadne!

Cukrár pekár/Cukrárka pekárka

Featured image for “Cukrár pekár/Cukrárka pekárka”
Ruky od múky a vône čerstvo upečených buchiet. Nemôžeš sa rozhodnúť, či pečieš radšej sladké alebo slané? U nás si vyberať nemusíš, naučíme ťa oboje!

Farmár pre podhorské a horské oblasti

Featured image for “Farmár pre podhorské a horské oblasti”
Príroda, zvieratá, vzduch, ktorý vonia. Pokiaľ sa nebojíš občas si zašpiniť ruky, je tento odbor oráve pre teba – trojročné štúdium pre chlapcov aj dievčatá po ukončení ZŠ.

Mäsiar kuchár/Mäsiarka kuchárka

Featured image for “Mäsiar kuchár/Mäsiarka kuchárka”
Život bez mäsa si nevieš predstaviť? Vieš, že najlepšie mäso a údeniny sú priamo od mäsiara? Ak si ho vieš aj chutne pripraviť, budúcnosť máš vo svojich rukách!

Mäsiar/Mäsiarka

Featured image for “Mäsiar/Mäsiarka”
Život bez mäsa si nevieš predstaviť? Vieš, že najlepšie mäso a údeniny sú priamo od mäsiara? Ak máš silu a len tak sa niečoho nezľakneš, bude mäsiarske remeslo pre teba!

Pivovarník a sladovník/Pivovarníčka a sladovníčka

Featured image for “Pivovarník a sladovník/Pivovarníčka a sladovníčka”
Miluješ pivo a chceš sa naučiť uvariť vlastné? Tak sa prihlás na tento odbor a staň sa sládkom! Osvojíš si všetky technologické postupy pri výrobe piva.

Včelár, včelárka

Featured image for “Včelár, včelárka”
Máš dokončenú strednú a láka ťa naučiť sa niečo nové? Chceš sa stať včelárom, ale nevieš, ako na to? Na tomto odbore ťa to naučíme! Včely sú jeden z najdôležitejších článkov celého ekosystému a aj ty tak môžeš pomôcť zlepšiť svet.

Prečo ísť k nám?

Jasné argumenty

Skvelé uplatnenie

Bez ohľadu na to, aký odbor si vyberieš, o uplatnenie sa báť nemusíš. O našich absolventov je záujem a často majú prácu dohodnutú už počas štúdia.

Kvalitné zázemie pre prax

V areáli školy nájdeš stajne, pivovar aj pekáreň. Nech už si vyberieš akýkoľvek odbor, môžeš sa spoľahnúť, že si vyskúšaš všetko, čo budeš v budúcom zamestnaní potrebovať.

Zahraničné stáže

V rámci programu Erasmus+ môžeš vyraziť na stáž napríklad do Francúzska alebo Talianska. Získaš nielen cenné skúsenosti, ale aj zážitky na celý život.

Pod Bánošom

Nájdi vlastnú cestu

Bez ohľadu na to, aký odbor si vyberieš, o uplatnenie sa báť nemusíš. O našich absolventov je záujem a často majú prácu dohodnutú už počas štúdia.

V škole máme kone, psy, papagáje, hady a ďalšie zvieratá. V areáli školy nájdeš stajne, pivovar, pekáreň aj stáčareň medu. Naša škola je otvorená 7 dní v týždni. Len čítaním kníh sa človek odborníkom nestane, preto kladieme veľký dôraz na prax. Získaš ju nielen v areáli školy, ale aj v rôznych podnikoch a prevádzkach v okolí.

Prečo študovať u nás

Názory študentov

Čo hovoria naši študenti?

Prečítaj si názory na našu školu z prvej ruky od tých, ktorí vedia, o čom hovoria. Vypočuj si tých, ktorí u nás ešte nedávno študovali alebo stále študujú.
Pozri si všetky názory
Image

Rita Vaszilová

Podnikanie v chovoch spoločenských, cudzokrajných a malých zvierat
2. ročník

"Vďaka štúdiu som získala nový pohľad na chovateľstvo, vedomosti, ale aj cenné skúsenosti, ktoré by som nikde inde získať nemohla. Myslím, že ktokoľvek, kto má vzťah k zvieratám, by mal porozmýšľať nad štúdiom v tomto odbore na tejto škole."
Image

Vízi Bálint

Mäsiar
2. ročník

"Štúdium na tejto škole mi spríjemňujú dobrí profesori, pohodový kolektív spolužiakov a korením môjho života sú tu hodiny sokoliarstva, čo sa mi môže napokon zísť aj pri poľovačkách. A dobre vybavená školská posilňovňa :-)"
Image

Zuzana Perichtová

Cukrár pekár
absolventka 1998

"Škola upevnila môj vzťah k pečeniu, ktoré je pre mňa radosťou, záľubou aj relaxom – je to láska na celý život. Ešte aj po 20 rokoch od ukončenia môjho štúdia sa sem s radosťou vraciam s úsmevom na perách a som rada, že jedno z mojich detí, sa rozhodlo tiež ísť touto cestou."
Image

Lilla Tóthová

Podnikateľ pre rozvoj vidieka
2. ročník

"Našla som na tejto škole všetko čo potrebujem – prácu so zvieratami aj mechanizmami, sokoliarstvo, včely, vodičský preukaz, skúsila som hrnčiarstvo, prácu s vlnou. V budúcnosti plánujem prevziať farmu po otcovi a byť takým dobrým človekom ako je on."

    Spolupracujeme s odborníkmi

    Naši partneri

    Image
    Image
    Image
    Image
    Image
    Image
    Image
    Image
    Image

      Vykroč vlastnou cestou

      Už poznáš všetky dôvody?

      Prečo si vybrať našu školu